Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• къде са тези пъпки?
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• на зъбното колелце.Ама се откажи
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Пълен олигофрен е тоя сега да не кажеш, че и пари си му дал
        Не съм му дал нищо, въпреки, че се надяваше.

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Иначе или си много зле с гумите или АБС-а ти го няма хич
        Гумите са Pireli Snow Controll 2, дот 2010 със 7мм грайфер. АБС работеше през цялото време, но на сняг и под него лед не знам какво сцепление да търси.

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Само дето май си с бая повече от 30 км/ч.
        Не знам какво впечатление остава клипа, но мога да се закълна, че през целия път стрелката не отлепи 40км/ч на правите участъци, а на завоите около 20-30.

Comment

• Колко мъка има по този свят... НЕ МОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ ПРОСТО - седят си тъпанарите без габарити и дори без аварийни, на средата на завоя и НИЩО не правят. Като гледам са двама, можеше ако нямат триъгълник да излезе оня от едната страна на завоя да маха, тъпата му жена от другата страна. Кво ли са очаквали да се случи чакайки вътре в колата?
          Защо не викна КАТ?
          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            на зъбното колелце.Ама се откажи
            само ме амбицираш допълнително

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
              Колко мъка има по този свят... НЕ МОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ ПРОСТО - седят си тъпанарите без габарити и дори без аварийни, на средата на завоя и НИЩО не правят. Като гледам са двама, можеше ако нямат триъгълник да излезе оня от едната страна на завоя да маха, тъпата му жена от другата страна. Кво ли са очаквали да се случи чакайки вътре в колата?
              Защо не викна КАТ?
              Трябваше да чакам кат по средата на нищото, а и Алфата не пострада. Ударих се в черна пластмаса, като се прибрах измих с вода и излезе. Веднага пратих мой спътник да застане на завоя и да предупреждава колите, защото няма видимост и следващия щеше да е в моята задница. Момичето си седеше в колата, както се вижда от клипа, онзи дойде от някъде и започна да се разправя. Викам му - Разкарай се на някъде, по средата на пътя сме, той ме пита какво ще правим... Както и да е, това ще ми е обеца на ухото, колкото и да е стабилна колата, в завой се кара бавно. Не се знае на какво може да се натъкнеш в зоната на ограничена видимост.

Comment

• с доста повече от 30км/ч ....

Comment

• Как ги преценявате само по клип?!
                  Според мен пък е карал с 56,8 км/час. Че тез с Волвото са малоумници - факт. Че колегата ще има вече едно наум - пак факт.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• На втора предавка с 2500 - 3000rpm според вас колко над 30 са?

Comment

• Това са така наречените слепи завои, без никаква видимост, при хубаво време с висока скорост и някой спрял така човек може да се пребие. В Пазарджик такова хубаво време беше ти се катериш по планините

Comment

• Дойде ли неделя ме сърбят ръцете да покарам Алфата на дълъг път. Жал ме е, като я дрънкам по пазарджишките кратери.

Comment

• Като гледам клипа другата кола е навлязла в твоето платно .

Comment

• Добър ден, вече и аз съм в клуб 166 (ФЛ) Колата я взех почти на майтап - бях тръгнал за едни плоскости в Практикер, но се отклоних към Горубляне и ... Та сега имам няколко въпроса:
                            1. Возията е малко твърдичка - общо взето като на 156-цата ми, което обезмисля минаването към по-горен клас. Дали има връзка със снеговалежа ( един колега беше писал, че зимата му возела много по-твърдо) или е от амортисьори ? Колата е под 70000км и съм почти сигурен че са реални.
                            2. Конзолата на ИЦС-а е със силно разлепено фолио - все едно са я потапяли не знам къде ... Това често срещано ли е или да мисля за други проблеми? Иначе целият интериор, седалките и т.н. са почти нови.
                            3. Може ли да се монтира Q2 на V6? (почти съм сигурен че отговорът е "да", но все пак).
                            '05 166 V6
                            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първо, честито и безаварийно. Добре дошъл в сектата.
                              По въпросите:

1. Возията е много по-добра от тази на 156, може би са замръзнали тампоните от престоя навън.
                              2. Отлепя се сравнително често, ползвали са някакво фалшиво фолио. Има теми в раздела как се сваля и се фолира.
                              3. За Q2 мисля, че бившата 166-ца на колегата пинко имаше такъв.
                              Last edited by Doomguy; d.m.y г., 21:06.

Comment

• Дууми, не си разбрал последния въпрос
                                Колегата си е купил '166' V6 и иска да монтира Q2 - би трябвало да няма проблеми!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X